+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Безмаслен компресор со сушач

Шифра: DA 7002D Category: Tag: Brand:

Безмаслен тивок компресор. Aтмосферскиот воздух содржи водена пареа, ако компресорот не е со ефикасен сушач големиот дел од водената пареа ќе се кондензира и ќе ја претвори пареата во облик на течност. Влагата и топлината од компресорот ќе создат услови за развој на микроорганизми

Шифра: DA 7002D Category: Tag: Brand:

напојување: 110-240 V 50/60 Hz
моќност: 1500 W
проток на воздух: 304 L/min
брзина: 1400 R.P.M
притисок: 8 Bar
бучност: 60dB
капацитет на боца: 60L
производител: Shanghai DYNAMIC Industry
моќност: 1500 W
проток на воздух: 304 L/min
брзина: 1400 R.P.M
притисок: 8 Bar
бучност: 53dB
литража: 60L
производител: Shanghai DYNAMIC Industry