+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Саугер

Шифра: DS 2501M Category: Tag: Brand:

Овој саугер е достапен за еден стоматолошки стол. Главно се користи во клиниките и болниците, неопходен е за хируршки интервенции во оралната и максилофацијалната хирургија, ги вовлекува крвта, плунката, парчиња ткиво или други поцврсти делови.

Шифра: DS 2501M Category: Tag: Brand:

напојување: 110-240V
моќност: 370W
максимален притисок:-11Кpa
проток на воздух: 933L/min.

бучност: 59dB и има слаба вибрација со што овозможува тивка работна средина.
Големата вшмукувачка моќ овозможува да се постигне саканиот ефект во рок од 10 секунди и да се избегне инфекција со бактерии. Има висококвалитетен вентилатор и пумпа што не се подмачкува.
Безбеден и стабилен, едноставен за ракување.
производител: Shanghai DYNAMIC Industry