+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Директен Саугер – DS 01

   Шифра: DS 01 Категорија Tag: Марка:

   Овој саугер директно влече воздух, течности и тврди материи. Големата вшмукувачка моќ овозможува да се постигне саканиот ефект во рок од неколку секунди по уклучување

   Шифра: DS 01 Категорија Tag: Марка:
   напојување: 110-240V моќност: 550W максимален притисок:-11Кpa проток на воздух: 300 L/min. бучност: 65dB За 1/2 стола Безбеден и стабилен, едноставен за ракување. производител: Shanghai DYNAMIC Industry