+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Колењак Sirona Implant 20:1

Колењакот ја редуцира брзината на моторот 20:1.
Надворешен и внатрешен систем на ладење
Максимален број на вртежи 2.000/мин
Максимален торк 70N/cm
Дијаметар на главата 10,3 mm
Дијаметар на борер ø 2,35mm

Производител: SIRONA Dental Systems