+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Хируршки рефлектор LED – KD-202D-3

LED Хируршки рефлектор на тркалца. Има опција да се подесива јачината на светлото и да се подесува висината на рефлекторот.

Технички карактеристики:
Модел KD-202D-3
Јачина на светлина ≥30000lux
Број на сијалици 12 LED
Напојување 90-240V,50Hz Моќност LED 36W Тежина 8 kg