+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Интраорална камера

Интраорална камера без кабел

Карактеристики:
- 1/4 " CMOS Висока резолуција.
- 6 LED лампи.
- Конекција: wireless receiver, до 10m.
- Агол за сликање од 45°.
- Фокус: 10-30 mm
- Гледање на снимката на компјутер преку USB приклучок или на ТВ преку AV приклучок кои се поврзуваат со wirelees receiver.
- Резолуција: 1,3 mega pixel.
- Вградени литиумски батерии.