+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Интраорална камера

Интраорална камера со кабел

Карактеристики:
- 1/4 " CMOS Висока резолуција
- 4 LED лампи.
- Фокус: 5-13 mm
- Конекција: USB, на компјутер
- Агол за сликање од 45°
- Резолуција: 1,3 mega pixel