+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Хируршки насадник – SGC-S101

Хируршки насадник долг

• Редукција 1:1
• Максимална брзина : 40.000 rpm
• Димензии: L110 X Ø 20 mm
* Можност за работа со кратки и долги борери
Производител : Saeyang (Marathon)