+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Хируршки рефлектор LED – KD-202D-2

LED Хируршки рефлектор плафонски. Има радиус на движење од 360 °. Рамото на рефлекторот е дизајнирано со 5 позиции за движење, со што се постигнуваат различни висини на рефлекторот

Технички карактеристики:
Модел KD-202D-2
Јачина на светлина ≥30000lux
Број на сијалици 12 LED
Напојување 90-240V,50Hz Моќност LED 36W Тежина 12 kg