+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Хируршки рефлектор – L735

Хируршки рефлектор плафонски

Технички карактеристики:
Модел L735 (за на ѕид)
Јачина на светлина ≥50000lux
Број на сијалици 5
Напојување ~220V,50Hz