+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Titanium Ball Attachment

Топчести абатменти за имплант подржани тотални мобилни протези

Се користат кај имплант подржана протеза и ткивно подржана протеза, типично со два или повеќе релативно паралелни импланти (до 10°), ball attachment обезбедуваат јака ретенција и помагаат во стабилизација на протезата.