+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Торк клуч 10-45Ncm

Универзалниот торк клуч се користи за правилен избор на силата при протетските и хируршките процедури. Може да се адаптира во 4mm четириаголна глава со помош на универзалниот четвртаст глава адаптер.