+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Хируршки сет

Хируршките сетови се направени да одговараат на секоја хируршка процедура. Имаат мали отвори за проширувачи, драјвери, торк клуч, како и посебни отвори за додатни инструменти.
-Ергономски дизајн
-Светол, компактен и лесен за одржување
-Изработен од материјал кој се автоклавира
-Силиконска поддршка околу отворите која обезбедува стабилност на инструментите при транспорт
-Ласерски означени димензии на инструментите кои не се бришат
-Димензии на кутијата : 18,9 x 13,9 x 6,1 cm
-Материјал
Кутија: Radel R polyphenylsulfone
Држачите за инструменти: автоклавирачки медицински-градиран силикон
Сад: Нерѓосувачки челик