+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Груба Пескара AX-Р2

   Шифра: AX-P2 Категорија Марка:

   AX-P2 се користи за фина дообработка на метални конструкции и за одстранување на материјалот за вложување и оксидираниот слој од прстени, коронки и мостови.
   Со пескарата се постигнува рециклирање на песокот според пневматски негативен притисок на сифон. Се одликува со ергономски дизајн, висока компатибилност, голем прозорец за гледање и систем со ладна светлина.

   Шифра: AX-P2 Категорија Марка:
   Технички карактеристики -Напојување: 220V/110V 50/60Hz -Моќност: 20W -Работен притисок: 6Kg/cm -Дизна: променлива карбидна -Дијаметар на дизна: 3mm -Гранулација на песок: 250µm -Тежина: 20kg