+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Паралелометар 103

Шифра: 103 Category: Brand:

M1 е ефикасен и лесен паралелометар за употреба. Има можност за подесување во позицијата која е потребна и се овозможени хоризонтални движења.

Шифра: 103 Category: Brand:

Технички карактеристики:
-Напојување:110 - 220V/ 50/60Hz
-Потрошувачка на енергија:80W
-Јачина: 230 W