+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Epoxidin Паста за дефинитивно полнење на коренски канали

   Шифра: EPX-01 Категорија Марка:

   Паста за дефинитивно полнење на коренски канали жолта 4ml и бела 4ml

   Шифра: EPX-01 Категорија Марка:
   Содржи епоксидна смола. Одлична за полнење со гутаперка поени, или со сребрени и титаниумски колчиња.