+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Турбина T4 RACER

Т4 Класата Ви нуди турбина со комбинација на елегантен дизајн, одличен квалитет, високо ниво на моќност и пристапна цена.
- Есенцијален дизајн , обложен со хром.
- Керамички лагери
- Еден спреј
- Моќност 17 W