+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   СТОМАТОЛОШКИ СТОЛ ZA 208BH

   Шифра: ZA 208BH Категорија Tag: Марка:

   ZA 208BH е нов бренд на стоматолошка столица дизајнирана за да се олесни рутинската работа на стоматолозите, преку разгледување на секој детален дизајн на производот, едноставна и практична.
   Картот е изработен од нерѓосувачки челик, како и тацната за инструменти. Овие два дела имаат независни копчиња за кревање и спуштање .
   Столот има медицински 18 LED рефлектор со ладно светло, наменет за стоматолошка орална хирургија.

   Шифра: ZA 208BH Категорија Tag: Марка: