+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Интраорална камера

Интраорална камера со кабел

Технички карактеристики:
- Модули на дисплеј: Цел екран, или поделен на 4 слики
- VGA Резолуција: 1280х1024
- Начин на управување: Далечински управувач
- Back up: USB
- Капацитет на зачувување: Апаратот:50слики, USB: 10000слики
- Моќност: 6W