+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Мекоткивен диоден ласер – SIROLaser Advanced

Шифра: SIROLaser Advanced Categories: , Tag: Brand:

Ласерска терапија значи уметност во стоматологијата и модерна грижа за пациентот во една целина. Поради бројните предности, стоматолошкиот ласер сега треба да биде стандардна карактеристика на модерна стоматолошка пракса.

Проширете ги вашите третмани со најбезболна алтернатива при што ќе се постигнат подобри резултати без стрес. Брза и успешна употреба е обезбедена од страна на ласерoт SIROLaser Advanced .
Sirona диодни ласери – сè освен стрес.

Шифра: SIROLaser Advanced Categories: , Tag: Brand:

Хардвер: SIROLaser Advanced
Оптичко влакно: 320µm x5, 200µm x5
Сечач на влакно: 1
Наставци за една употреба: 100
Заштитни наочари: 3
Ножна безжична педала: 1 Програми: Ендодонција, Перидонтологија, Хирургија и др.
Профили на корисници: 6x варијабилни
Сопствени местења: 24
Историја за пациент: 50 од корисник
Одбрани програми: 12 Бранова должина: 970±15mm
Модели на оперирање: Континуиран, дисконтинуиран, пулсирачки модел.
Моќност: 7 W
Пулсирачки модел: 14W
Фреквенција: 1-10.000Hz Производител:
SIRONA Dental Systems