+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Хируршка турбина со кумплунг

Хируршката турбина е изработена од нерѓосувачки челик. Се конектира со брз кумплунг
Дијаметар на борер: φ 1.59-1.60 mm
Притисок: 2.0-2.5 bar
Торзија: ≥0.06 N.cm
Бучност: ≤65db
Брзина: 300.000-350.000 minֿ¹

Хируршката турбина е изработена од нерѓосувачки челик. Се конектира со брз кумплунг
Дијаметар на борер: φ 1.59-1.60 mm
Притисок: 2.0-2.5 bar
Торзија: ≥0.06 N.cm
Бучност: ≤65db
Брзина: 300.000-350.000 minֿ¹