+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Хелио апарат со полнач VAFU

Многу хелио апарати имаат само една LED диода што работи на една бранова должина.Ова може да создаде топли и ладни дамки во светлосниот зрак, што го прави униформното полимеризирање скоро невозможно.
VAFU хелио апаратот е создаден за да одговори на тој проблем. Со четири LED диоди
што даваат униформа светлина над широк спектар, знаете дека добивате моќен униформно осветлување и сполимеризирање на композит кој ќе трае.

VAFU Апаратот е најмоќен хелио апарат кој полимеризира за само 1 секунда.
Покрај стандардната функција, VAFU има и функција на кариес детектор.

Тој има четири LED диоди и 50% поголема леќа која може да ротира за 360°С.
Капацитетот на батеријата е 2200mAh, а интензитетот на светлина е 3200 mW/ cm2
Овој апарат има безжичен полнач, на кој е вграден мерач за јачината на зракот.