+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Хелио апарат со полнач V200

Aпаратот користи LED диоди како извор на светлина. Се состои од безжичен рачен дел и постоље кое се полни. Полна батерија може да се користи повеќе од 500 пати континуирано, со работен мод од 10 сек.

Технички карактеристики:
Батерија: Li-ion
Интензитет на светлина: 1800~2200 mW/cm²
Опционално време за работа: 3ѕ, 5ѕ, 10ѕ, 15ѕ, 20ѕ, 25ѕ, 30ѕ, 35ѕ, 40ѕ