+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Апарат за подмачкување LUB-120

LUB-120 Апаратот служи за подмачкување на рачните делови на инструментите ( турбина, колењак, насадник), т.е. нивно чистење и одржување.

Карактеристики:
Загарантирано чистење и помачкување на рачните делови
3 рачни наставци можат да се подмачкуваат во исто време
3 ротирачки запчаници што го прават чистењето и подмачкувањето ефективно
Air копче за чистење на остатоците од масло
Краток, долг и супер-долг програм (S, L, E)
Филтер за масло
Технички параметри:
напојување: AC100V-240V, 50/60 Hz
моќност: 35W
работен притисок: 0,35~0,40 Мpa (3,5~4,0Gf/cm2) (50~60 psi)
капацитет: 350ml
проток на воздух: 60L/min