+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Лажици за импланти

Шифра: IG04 Category: Brand:

Пластични лажици за земање отпечаток за импланти. 2бр лажици и 10 мрежи

Шифра: IG04 Category: Brand: