+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Техничка маса со три работни места

Шифра: AX-YT1 Category: Brand:

AX – YT1 е дизајнирана за техника со поголем работен простор зошто зафака поголем дел и е составена од 3 работни места.
Системот за гас кој се наоѓа од левата страна им е од помош на техничарите при работа со восок.
Од десната страна се наоѓа системот за собирање прашина кој е со ниска бучност.
Рамката на масата е направена од челик и површината на масата е направена од огноотпорна материја со голема густина.
Има големи фиоки и големи светла кои ја олеснуваат работата.

Шифра: AX-YT1 Category: Brand:

Технички карактеристики:
-Напојување:220V/110V 50/60Hz
-Моќност:1500W
-Воздушен волумен:172m³ / h
-Max.притисок:-16kPa
-Ниво на звучност:<68dB -Димензии:85cm x 60cm x 120cm