+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Турбина T1 BOOST

Т1 Врвна премиум класа на насадни инструменти од Sirona
Турбина T1 BOOST – неверојатно моќна турбина
-Висока моќност со мала ергономска глава
-4 спреја, лед светло и ниско ниво на бучавост
-Директно поврзување на Sirona, KaVo, WH и NSK кумплунг
-единствени инструменти изработени од титаниум кој обезбедува
цврсто држење и одлична хигиена
-Робусни керамички лагери со висок квалитет
-Antiretraction valve – специјален вентил кој не дозволува навлегување на течност
и нечистотии во главата на инструментот и ги заштитува лагерите.