+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Колењак SP-CE

Колењак плав кој е Компатибилен со сите мотори воздушни и електрични
• Редукција: 1:1
• Вртежи во минута: 40.000 rpm
• Moжност за ротација на главата