+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Интраорален сензор FONA CDRelite

FONA CDRelite сензорот е интраорален сензор кој е предвиден за долготрајна секојдневна употреба. Лесен и едноставен за користење со USB 3.0 модул. . Новата технологија и квалитетот на материјалите од кои е направен ке ви обезбедат долг период на користење и врвни перформанси.

Технички карактеристики:
Сензор 1: активна површина 32x21 mm
Технологија: CMOS АPS
Конекција: USB 2.0
Променлив кабел
Должина на кабел: 1.8m