+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Подвижен апарат за белење

Овој подвижен апарат за белење е со нов структурен дизајн со висока ефикасност. Подесувањето на аглите го прави удобен за употреба
*Има мултифункционален, високо сензитивен 5-инчен екран на допир, лесен за ракување

* Четири LED извори на светлина: Сина; црвена; сина – виолетова – црвена; сина – виолетова.
* Три избори на осветлување: може да селектира различен напон ( 100%, 75% или 50% ) зависно од состојбата на пациентот

* Време на работа: 1-30 мин, зависно од третманот
* Во случај да не се користи, апаратот автоматски се исклучува после 60 секунди

Технички карактеристики:
* Извор на светлина:
-сини LED диоди од 4 ~ 5 W и
-црвени LED диоди од 2 ~ 3W,
-виолетови LED диоди од 1W.

* Бранова должина: 450nm ~ 510nm (сина) и 620 ~ 640nm (црвена) и 380nm ~ 420nm (виолетова)
* Напон: AC 100 ~ 240 V 50 ~ 60 Hz 1.2A
* LED диоди
-сини LED диоди : 5 бр
-црвени LED диоди : 2 бр
-виолетови LED диоди : 8 бр