+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Вакуум формер

   Шифра: VF-1 Категорија Марка:

   Апарат за изработка на ортодонтски ретејнери, маски за белење, сплинтови за бруксизам.

   Шифра: VF-1 Категорија Марка:
   Технички каратеристики: Напојување: 110V/60Hz±10 Моќност:1000W Димензии:25.5x23x34cm Димензии на работниот дел:126x126mm