+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Турбина со LED генератор TE-LED

Турбина со LED генератор со четири спреја.

Технички карактеристики
Вртежи во минута (rpm): 360 000 – 420 000
Притисок на воздух (MPa): 0.2 – 0.3
Притисок на вода (MPa): 0.19 – 0.21
Моќ (W) : 19
Бучава: 45 Db
Лагери: керамички
4 спреја
Препорачани борери : 1.6±0.01mm