+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Турбина со копче ТЕ-ED

Турбина со копче со три спреја.
Најдобра за конзервативна терапија.
Може да биде со клуч и со копче.

Технички карактеристики
Вртежи во минута (rpm): 360 000 – 420 000
Притисок на воздух (MPa): 0.2 – 0.3
Притисок на вода (MPa): 0.19 – 0.21
Моќ (W) : 17
Бучава: 69 Db
Лагери: керамички
Препорачани борери : 1.6±0.01mm