+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Пластична турбина со брз кумплунг

Турбина со копче со еден спреј.
Најдобра за конзервативна терапија.

Технички карактеристики
Вртежи во минута (rpm): 350 000 – 400 000
Притисок на воздух (MPa): 0.2 – 0.3
Притисок на вода (MPa): 0.19 – 0.21
Моќ (W) : 17
Бучава: 65 Db
Лагери: керамички
Препорачани борери : 1.6±0.01mm