+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Комплетен сет со насадни инструменти

Комплетен сет со насадни инструменти

Турбина со копче – 2 бр
Воздушен микромотор – 1 бр
Колењак плав – 1 бр
Насадник – 1 бр