+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Колењак со LED генератор CA-LED

Флексибилен, револуционерен производ со вграден LED генератор.
• Компатибилен со сите мотори: воздушни и електрични
• Број на вртежи: 14.000-20.000r/min
• Редукција 1:1
• Внатрешен систем на ладење
• LED интензитет: ≥1500mcd
• LED работен век: ≥5000hours