+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Колењак IMPLANT 20:1

Sirona имплантолошки колењак 20:1
-Специјално дизајниран за имплантологија и хирургија
-Екстра тивок и балансиран , со титаниумска облога.
-Со внатрешен и надворешен спреј (физиолошки раствор)
-Лесно расклоплив за чистење без употреба на алат