+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Интраорален сензор XIOS XG SUPREME

XIOS XG Supreme е интраорален сензор кој е предвиден за долготрајна секојдневна употреба. Лесен и едноставен за користење со USB модул или на Wi-Fi во зависност од вашите потреби. Новата технологија и квалитетот на материјалите од кои е направен ке ви обезбедат долг период на користење и врвни перформанси

Технички карактеристики:
Променлив кабел
Големина 0 23.6 x 32 x 7.5 mm
Големина 1 25.4 x 38.3 x 7.5 mm
Големина 2 31.2 x 43 x 7.5 mm
Димензија во pixel 15 μm
Теоретска резолуција 33.3 Lp/mm
Измерена резолуција 28 Lp/mm
Должина на кабел до 2.7m