+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

ХИРУРШКИ ПИЕЗО АПАРАТ МiniUNIKO PZL

Шифра: МiniUNIKO-PZL Category:

Дизајнерскиот тим на MARIOTTI Италија го произведува најновиот апарат за хирургија и имплантологија со пиезо технологија МiniUNIKO PZL.

За повеќе податоци кликнете на следниот линк: https://borden-ltd.com/download/broshura-МiniUNIKO-PZL.pdf

Шифра: МiniUNIKO-PZL Category:
Јачина на струја 230 Vac-50/60Hz
Осигурувачи 2 x T1,6A L 250V
Јачина на апарат 106 VA
Изолација Класа I, BF type
Повратна опција Ton-Toff 30s-10s
Температура на просторија +10°C / +40°C
Јачина на пумпа за иригација 64 ml/min
Работна фрекфенција на пиезо 27 kHz ÷ 37 kHz автоматско скенирање
Јачина на пиезо 60 W
Главна функција на пиезо 3 програми,
контрола на јачина и иригација.