+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Интраорален скенер

Шифра: DL-206 Categories: , Brand:
  • Ви благодариме за одвоеното време и разгледување на нашите производи.
  • За повеќе информации околу производот контактирајте не или посетете не во нашиот изложбен салон.
Шифра: DL-206 Categories: , Brand:

За повеќе податоци кликнете на следниот линк: https://borden-ltd.com/download/Launca_DL-206_brochure.pdf