+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Електричен микромотор со светло

Електричен микромотор со светло, компатибилен со сите колењаци и насадници
- Има внатрешен систем за вода
- Без четкици, ултра тивок
- Од 2.000-40.000 RPM
- Моќност 30W