+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Материјал за изработка на флексибилни протези 2кг/1кг

Материјал за изработка на флексибилни протези.
Пакување од 1кг и 2кг.
Два типа: К-тврд материјал, А-мек материјал.
Боја: А1(посветла розева),А2(потемна розева),К1(посветла розева),К2(потемна розева).