+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Топлополимеризирачки акрилат за протези

Шифра: 2.014 Category: Brand:
Шифра: 2.014 Category: Brand:

Пакување: 500гр. прав и 250мл. течност;
со влакненца и без влакненца