+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Ладнополимеризирачки акрилат за репаратури

Шифра: 2.015 Category: Brand:
Шифра: 2.015 Category: Brand:

Пакување: 500гр. прав и 250мл. течност;
со влакненца и без влакненца