+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Ладнополимеризирачки акрилат за ортодонција

Шифра: 02.016 - C Category: Brand:
Шифра: 02.016 - C Category: Brand:

Пакување: 500гр. прав и 250мл. течност