+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Воздушен микромотор Т4 LINE

Т4 линијата на насадни инструменти е паметна комбинација на одличен квалитет и пристапна цена.
-Надворешен спреј
-Извонреден дизјан, изработен од нерѓосувачки челик.
-Вртежи во минута 18.000-21.000 r.p.m