+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Насадник Т4 LINE

Т4 линијата на насадни инструменти е паметна комбинација на одличен квалитет и пристапна цена.
• Редукција – 1:1
• Вртежи во минута – 40.000
• Извонреден дизјан, изработен од нерѓосувачки челик
• Извонреден сооднос цена – квалитет
• Компатибилен со сите мотори воздушни и електрични