+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Колењак Т4 LINE

Т4 линијата на насадни инструменти е паметна комбинација на одличен квалитет и пристапна цена.
- Флексибилен, економичен, револуционерен производ
- Извонреден дизјан, изработен е од нерѓосувачки челик
- Вртежи во минута – 40.000
- Компатибилен со сите мотори: воздушни и електрични