+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Колењак Т3 LINE црвен

Sirona T3 Line (керамички лагери) Црвен Колењак 1:5
-Мазна биокомпатибилна титаниумска изработка која обезбедува
цврсто држење и одлична хигиена, со внатрешно ладење
-Тенок ергономски дизајн за поголема прегледност
-Прилагодлив на сите мотори со и без светло
-Antiretraction valve Вентил кој не дозволува навлегување
на течност и нечистотии во главата на инструментот
и ги заштитува лагерите и главата.