+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Метални брекети

   Шифра: B-76 Категорија

   Брекети метални Roth slot 0.022ʺ

   Шифра: B-76 Категорија
   Пакување: горни брекети 10пар; комплет брекети 20пар. (горни, долни) Со куки на 3ка; 345 и без куки